Zingen bij het Arnhems Oratoriumkoor

Altijd al willen zingen? 
Dat kan! 

Om bij ons koor te komen zingen hoeft u geen professional te zijn. Belangrijk is een goede stem en affiniteit met klassieke koorzang. Zangervaring en kennis van het notenschrift komen wel goed van pas.

U mag vrijblijvend twee keer komen meezingen en als het dan bevalt en u het aandurft, volgt een stemtest door de dirigent. Hij bepaalt  in welke stemgroep u het best tot uw recht komt en of u een voldoende bijdrage kunt geven aan het koor. 

Top-dirigent

De huidige muzikale kwaliteit van het koor is mede te danken aan de professionele en inspirerende aanpak van dirigent Alexander Geluk. Hij is al 20 jaar verbonden aan ons koor en deze samenwerking is vooral te horen aan de prachtige ronde koorklank. Hij brengt zijn enthousiasme en muzikaliteit op een aansprekende manier over zodat de repetities niet alleen vrolijk zijn maar ook leerzaam. Stemvorming en muziek maken is de sleutel en leidt tot fraaie concerten.

Armeno Alberts, pianist en repetitor van het Arnhems Oratoriumkoor

Repetitor

De repetities worden begeleid door Armeno Alberts. Een ervaren pianist die tevens onze repetitor is.

Maandagavond repeteren

19.45 uur tot 22.00 uur

Het koor repeteert op maandagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Het eerste deel van de repetitie bestaat uit stemvormingoefeningen. Aan het eind van de repetitie geeft de dirigent het te oefenen materiaal op. Van koorleden wordt verwacht die thuis te studeren. Indien gewenst zullen zogeheten ‘oefenbandjes’ worden versterkt.

Studiedagen

Twee keer per jaar wordt een studiedag georganiseerd waarin we de muziekwerken van het komende concert extra oefenen en stemtechnisch de puntjes op de i zetten. Behalve hard werken is het ook een gezellige dag met volop ruimte om elkaar te ontmoeten.

 

Contributie

De contributie bedraagt € 20,– per maand.


Repetitieruimte

Het Arnhems Ortoriumkoor repeteert in Arnhem.

  
De Elver
Vlamoven 22-24
6826 TN Arnhem

Zingt u mee?

U kunt vrijblijvend twee repetities meedoen. Een goede manier om te ontdekken of het zingen in ons koor iets voor u is!

Met het formulier kunt u zich hiervoor aanmelden.

We hebben plek voor bassen en tenoren!

Reageer

Lees onze privacyverklaring.

Powered by BreezingForms

Leden login